Office support

Office support and more

Office support op die momenten dat het écht nodig is, vanuit huis óf op locatie. Daar hebben veel bedrijven en startende ondernemers behoefte aan. Voor Via Schouten is het de nieuwe manier van werken, zonder dat de geografische afstand iets afdoet aan de kwaliteit. En die hybride vorm van werken reikt verder dan administratieve ondersteuning alleen.

Frisse start

Professionalisme, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn geen loze woorden voor Via Schouten. Het zijn de waarden waarmee ik jou een frisse start van de dag bezorg. Daarbij laat ik niets aan het toeval over. Mijn aanpak is duidelijk: vertel mij wat je nodig hebt op het gebied van office support en ik geef je de mogelijkheden. Één telefoontje is voldoende.

Wij gevoel op afstand

Van agendabeheer tot aan het voorbereiden van fysieke- en virtuele vergaderingen. Veel is mogelijk. Natuurlijk gebruik ik vanuit huis de welbekende Office 365 apps, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Daarnaast werk ik met andere slimme Office 365 toepassingen, waaronder Teams. Zo creëer ik ook op afstand het ‘wij gevoel’ met de klant.

Resultaatgerichte office support op locatie

Mis je binnenkort een professional aan je zijde of heb je tijdelijk iemand nodig die je team komt versterken? Ik bied ook office support op locatie aan, voor kortere of langere tijd. Vervanging tijdens zwangerschaps- of ziekteverlof zijn daar goede voorbeelden van. Regel het daarom vandaag, zodat ik vanaf morgen rust en ruimte kan creëren in je agenda.

Verklein je to-do-list

Maak van je to-do-list een succeslijst met taken die écht niet kunnen wachten en laat de uitvoering aan mij over. Geef jij het startsein? Ik ben er klaar voor.