Over Sandra Schouten

Via Schouten: What’s in a name!

Een betere naam kan ik niet bedenken. Via Schouten geeft precies weer wat ik doe. Via staat voor Virtual Assistant en daar geef ik op mijn eigen manier invulling aan. Met mijn nuchtere Rotterdamse mentaliteit help ik het midden- en kleinbedrijf met het zetten van een stap voorwaarts. Ook voor startende ondernemers ben ik de snelste route op weg naar groei.

‘Can-do’ spirit

Mijn roots liggen in de haven-, industrie- en technieksector. In de rol van Executive Assistant en later als managementassistent draaide ik jarenlang mee aan de top van bedrijven als SBM Offshore en Linde Gas Benelux. Daar komt mijn ‘can-do’ spirit vandaan. Inmiddels weten ook ondernemers uit andere sectoren de weg naar Via Schouten te vinden.

Clean desk policy

Alles is bij mij digitaal. Op mijn bureau vind je alleen een pakje geeltjes. Kortom, ik vind het leuk om orde in de chaos te scheppen. Ik hou van plannen, organiseren en structureren. Bij mij gaan de spreekwoordelijke puntjes altijd op de i. Zo geef ik mijn opdrachtgevers meer rust, zodat zij tijd overhouden voor andere, minder repetitieve taken.

“Een taak in jouw handen, is een zorg minder.”

Samenwerken

Als zelfstandig ondernemer sta ik naast de klant. Ik vind het een nobel doel om samen met de opdrachtgever of binnen een team projecten te realiseren. Niet alleen voor grote, maar ook voor kleine projecten kan je bij mij aankloppen. De snelste route naar ondersteuning regel je dus Via Schouten.

“Samenwerken met jou is als een Zwitserse stationsklok, betrouwbaar en altijd op tijd.”

Ambitie

Dromen kunnen waarheid worden, maar dan moet je als VA wel ambitieus durven zijn. Daarom sta ik als ervaren professional niet alleen voor kwaliteit, maar leg ik ook op het gebied van zelfstandigheid en flexibiliteit mijn accenten. Met die waarden kan ik mijn klanten optimaal op afstand ondersteunen mét behoud van de menselijke relatie.

Wat staat er bovenaan op jouw prioriteitenlijst voor de volgende dag?