Personal support

Personal support on demand

Elke ondernemer krijgt ermee te maken: capaciteitsproblemen door extreme drukte rond bijvoorbeeld de feestdagen. Of een reorganisatie waardoor extra vergaderingen met het directieteam nodig zijn. In die drukke periodes is Via Schouten de snelste route naar personal support, zonder extra druk op vaste loonkosten of langdurige verplichtingen.

Klappen van de zweep

Als ervaren professional sta ik niet alleen voor kwaliteit, maar leg ik ook op het gebied van zelfstandigheid en flexibiliteit mijn accenten. Ik ken de klappen van de zweep. Zo heb ik verschillende ondersteunende rollen vervuld in alle lagen van uiteenlopende organisaties. Daardoor kan ik goed inschatten welke zaken écht belangrijk zijn.

Professional all-in-one

Is jouw organisatie toe aan een professionaliseringsslag en ben je daarnaast gebrand op iemand die de Engelse taal goed beheerst? Kies dan voor een professional die op alle niveaus met je meedenkt. Iemand die niet alleen het e-mail- en agendabeheer feilloos oppakt, maar ook nieuwe projecten kan opzetten en begeleiden.

Sparringpartner en personal support

Met een sparringpartner aan je zijde kom je verder en die persoonlijke rechterhand regel je Via Schouten. Steeds vaker vragen opdrachtgevers mij om advies over bijvoorbeeld de huisstijl, websitebeheer en sociale media. Op die manier kan ik aan personal support een persoonlijke toets geven.

Wat zou jij in dit geval doen?

“Jij weet hoe ons bedrijf in elkaar steekt, wat zou jij in dit geval doen?” Zomaar een greep uit de vragen die opdrachtgevers bij mij neerleggen. Heb je een vraag over de mogelijkheden van personal support? Eén telefoontje is voldoende om te kijken of we tot die welbekende “klik” kunnen komen.